Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مراسم اختتامیه جهانی فیلم فجر امروز ساعت ۱۹ در محل تالار وحدت آغاز شد. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان٬ مراسم اختتامیه جهانی فیلم فجر امروز ساعت ۱۹ در محل تالار وحدت آغاز شد.
این مراسم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی٬ مدیران سینمایی و هنرمندان عرصه سینمای ایران و کشورهای دیگر با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای اختتامیه تیزری از مجموعه فعالیتها٬ کارگاه ها و بخش علی مختلف جشنواره طی روزهای گذشته پخش شد.
اشکان خطیبی بازیگر سینما تلویزیون اجرای مراسم اختتامیه جشنواره جهانی فجر را برعهده دارد.
سید رضا میرکریمی دبیر سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر در سخنان کوتاهی در ابتدای مراسم اختتامیه گفت: می خواهم از همه مدیرانی که به من کمک کردند تا این اتفاق به شکل شایسته ای برگزار شود و از همه داوطلبانی که آمدند و به ما در برگزاری این جشنواره کمک کردند تشکر می کنم. مدت زمانی را در فضای آرمانی که همه ما دوست داریم با هم گذراندیم. فضایی که کسی با اندیشه دیگری کار نداشت و لبخندهایمان را با هم به اشتراک گذاشتیم. ما مصمم هستیم جشنواره فیلم فجر را به پایگاهی برای سینماگرانی که به صلح، کرامت و عدالت می پردازند و کسانی که در جست و جوی کرامت بشری هستند تبدیل کنیم.
جایزه نتپک سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور داوران این بخش روی سن به این ترتیب اهدا شد:
در بخش نتپک تندیس، دیپلم افتخار و مبلغ 50.000.000 ریال جایزه نقدی به اصغر یوسفی‌نژاد کارگردان «ائو» از کشور ایران تعلق گرفت.
جایزه بین‌المذاهب سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر به این ترتیب اهدا شد:
دیپلم افتخار و مبلغ 50.000.000 ریال جایزه نقدی به وانگ ژابو کارگردان «چاقو در آب پاک» از کشور چین اختصاص یافت.
مراسم اختتامیه سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر با اهدای جوایز جلوه‌گاه شرق (جوایز فیلم‌های آسیایی) ادامه یافت. در این بخش تندیس بهترین فیلم کوتاه آسیایی و مبلغ 50.000.000 ریال جایزه نقدی به آرین وزیری دفتری کارگردان «هنوز نه» محصول ایران اختصاص یافت.
در بخش جوایز جلوه‌گاه شرق (جوایز فیلم‌های بلند آسیایی) تندیس بهترین کارگردان آسیایی و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی به شهربانو سادات کارگردان «گرگ و بره»‌ محصول افغانستان، دانمارک، فرانسه، سوئد اختصاص یافت.
در بخش جوایز جلوه‌گاه شرق (جوایز فیلم‌های بلند آسیایی) تندیس بهترین فیلم بلند آسیایی (برای کارگردان) و مبلغ 200.000.000 ریال جایزه نقدی به ثابت کورمانبکف کارگردان «بازآمده» از قزاقستان اختصاص یافت.
گفتنی است علاوه بر سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی٬ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه٬ محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی٬ مهتاب کرامتی٬ علیرضا رضاداد و غلامرضا موسوی٬ داوران بخش‌های مختلف جشنواره شامل هنرمندان سرشناس ایرانی و خارجی و مدیران جشنواره جهانی فیلم فجر از جمله حاضران در مراسم اختتامیه جشنواره‌اند.
مجید برزگر تهیه‌کننده «هنوز نه» که فیلمش در بخش فیلم‌ کوتاه آسیایی جایزه بهترین اثر را دریافت کرد٬ اعلام کرد آرین وزیر دفتری با این فیلم در جشنواره بوسان حاضر شده و ابراز امیدواری کرد فیلم از این جشنواره هم جایزه دریافت کند.
در ادامه مراسم برای اهدای جایزه محمد الامین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی٬ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه٬ محمدمهدی حیدریان و رضا کیانیان روی سن آمدند.
تندیس ،دیپلم افتخار و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی به مظفر حسین‌خانی کارگردان فیلم «بابایی»‌از ایران اختصاص یافت.
رضا کیانیان برای اهدای جایزه محمد امین (ص) به روی سن آمد و گفت: افتخار می کنم که گفتند جایزه اخلاق را من اعلام کنم. چون جنگ‌ها، مهاجرت‌ها و فقر همه از بی‌اخلاقی می‌آید٬ چون بی‌اخلاق به خودش اجازه می دهد که قانون را زیر پا بگذارد. از تمام بی اخلاقی‌های خودم معذرت می خواهم.
اهدای جوایز بخش سینمای سعادت ادامه دهنده مراسم اختتامیه سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر بود.
داوران بخش مسابقه بین‌الملل (سینمای سعادت)فلوریان گالنبر گر، جسیکا وودورث، لخ مایوسکی، میکو هارادا، اوبرتو پازولینی، فاطمه معتمدآریا و رسول صدرعاملی به روی سن آمدند.
لخ مایوسکی جایزه بهترین فیلم کوتاه را چنین اهدا کرد: سیمرغ سیمین بهترین فیلم کوتاه و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی به قصیده گلمکانی کارگردان «آگهی فروش» محصول ایران تعلق گرفت.
قصیده گلمکانی بعد از دریافت جایزه بهترین فیلم کوتاه بخش سینمای سعادت گفت: این اولین جایزه ای‌ست که درایران می گیرم و برایم بسیار ارزشمند است. ممنون از دبیر محترم جشنواره و تمام عوامل فیلمم که بسیار کمک کردند. همیشه از بچگی به جشنواره فیلم فجر می‌آمدم و هیچ وقت فکر نمی‌کردم خودم این بالا بیایم و جایزه بگیرم.
در ادامه جایزه بعدی بخش سینمای سعادت به این ترتیب اهدا شد: سیمرغ سیمین جایزه ویژه هیات داوران برای بهترین دستاورد هنری در یکی از زمینه‌های فیلم‌برداری، تدوین، موسیقی،طراحی صحنه یا طراحی لباس و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی به جین‌جینگ ژو (فیلم‌برداری)، وانگ تو (کارگردان هنری) فیلم سینمایی «آقای بی‌دردسر»‌ محصول چین و فرانسه اختصاص پیدا کرد.
جایزه بعدی بخش سینمای سعادت (مسابقه بین‌الملل) را رسول صدرعاملی اهدا کرد.
سیمرغ سیمین و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی برای بهترین بازیگر مرد به استفان دنولیوبوف بازیگر «گلوری» محصول بلغارستان اختصاص یافت.
سیمرغ سیمین و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی برای بهترین بازیگرزن به مارگیتا گوشوا بازیگر فیلم «گلوری» محصول بلغارستان اختصاص پیدا کرد.
سیمرغ سیمین و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی برای بهترین فیلمنامه به اصغر یوسفی‌نژاد نویسنده « ائو » از ایران تعلق گرفت.
سیمرغ سیمین و مبلغ 100.000.000 ریال جایزه نقدی برای بهترین کارگردان به ایوان دی گائونا کارگردان «گناهکاران» از کلمبیا تعلق گرفت.
برای اهدای جایزه بهترین فیلم بخش سینمای سعادت محمدمهدی حیدریان روی سن حاضر شد.
سیمرغ زرین بهترین فیلم و مبلغ 400.000.000 ریال جایزه نقدی به فیلم «ائو» به کارگردانی اصغر یوسفی‌نژاد محصول ایران تعلق گرفت.
محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی برای اهدای جایزه بهترین فیلم روی صحنه آمد. در این بخش معتمدآریا نیز گفت: سیمرغ بلورین بهترین فیلم به اثری می‌رسد که همه ما را شگفت‌زده کرده بود.
یوسفی نژاد که برای بار سوم روی صحنه آمد، گفت: این جایزه برای استادم کیارستمی و برای تبریز است. زنده باد ایران.

خبر در حال تکمیل است.....

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «با قید محرمانگی» درباره زنان یک روستاست که به نهادهای دولتی نامه‌ای محرمانه نوشته‌اند. شروین وحدت و پیام عزیزی تهیه کنندگی و کارگردانی مشترک این کار را به عهده داشته‌اند. بعد از «فیلم خانه سیاه است»، ساخته فروغ فرخزاد، که دوره یازدهم این جشنواره نمایش داده شد و جایزه اصلی را نیز دریافت کرد، با قید محرمانگی تنها فیلم ایرانی است که به اوبرهاوزن راه یافته است.

گفتنی است که فستیوال اوبرهاوزن یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در دنیاست که هر ساله از یکم تا ششم می ( 12 تا 17 اردیبهشت) برگزار می‌شود و برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت‌های آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

عوامل « با قید محرمانگی» عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان: شروین وحدت، پیام عزیزی، تدوین: محسن ظهرابی، فیلمبردار: کیوان ایمانی، موسیقی: احسان آنالویی، صداگذار: سامان شهامت و بهزاد مهدی‌زاده، اصلاح رنگ و نور: رضا تیموری، صدابردار: شروین وحدت،  مدیر روابط‌عمومی: سعید اسلام‌زاده، طراح پوستر: متین خیبلی، دستیارکارگردان: رضا عزیزی، مدیر تولید: مهرسام حق‌جو، عکاس: کیوان ایمانی، پخش بین‌الملل: نشاط باقری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • انتخاب «در مسیر نسیم» برای حضور در جشنواره‌ فیلم پاناما
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • محبی کاندیدای بهترین لژیونر تازه‌وارد لیگ روسیه
  • یک جایزه جدید در انتظار لژیونر استقلالی
  • محمد محبی؛ نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه شد
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ روسیه
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد