Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جواد یزدانی از کمک 140میلیون ریالی خانواده مرحوم حاج محمد یوسفی قلعه بالا، به مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر خبر داد و گفت: این مبلغ صرف خرید یک دستگاه بای پپ ( دستگاه فشار مثبت دوطرفه تنفسی) بیمارستان شهید مدرس (ره) کاشمر جهت استفاده بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی و مبتلایان به ویروس کرونا هزینه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمدجواد یزدانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خانواده یوسفی دراولین سالگرد  پدر و مادر بزرگوارشان شادروان حاج محمد یوسفی قلعه بالا و مرحومه حاجیه خانم فاطمه روشنفکر، یک صد و چهل میلیون ریال به حساب مجمع خیرین سلامت کاشمر واریز کردند.

وی با بیان اینکه این مبلغ صرف خرید یک دستگاه بای پپ ( دستگاه فشار مثبت دوطرفه تنفسی) جهت بیمارستان شهید مدرس(ره) کاشمر هزینه شد، خاطرنشان کرد: این دستگاه جهت استفاده بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی و مبتلایان به ویروس کرونا  استفاده می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر ادامه داد: این خانواده نیک اندیش همچنین در سال گذشته در اولین روز درگذشت شادروان حاج محمد یوسفی مبلغ 107میلیون تومان به مجمع خیرین سلامت کاشمر اهدا کرده بودند.

وی همچنین از اختصاص دو دستگاه بای پپ (BIPAP  ) به بیمارستان شهید مدرس(ره) کاشمر با پیگیری های نماینده مردم ترشیز و مساعدت رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و تصریح کرد: این دستگاه ها  برای درمان بیماران مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مبتلایان به ویروس کرونا در بخش های بستری و ویژه ی بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مجمع خیرین سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب